Følg bureauet

Skal vi hjælpe dig?

Indtast dine kontaktoplysninger, så ringer vi dig op.

Påkrævet
Påkrævet

Fokus på

WEBDESIGN

Vi kender alle til det at besøge en hjemmeside og ikke finde det, vi leder efter. Det er irriterende ikke? For vores tid er dyrebar. Løsningen på det, vi søger efter, skal helst kunne findes i overskriften på den hjemmeside, vi kommer ind på - ellers hopper vi hurtigt ud igen og videre ind på den næste.

 

Hos Outsource dk er vi specialister i skræddersyede hjemmesider med høj brugervenlighed. Vi sørger for, at din hjemmeside ikke ligner naboens, og vi garanterer, at de besøgende finder det, som de leder efter. Gennem et samarbejde med os, sikrer du, at din hjemmeside lever op til dine kunders forventninger, og den bliver værdiskabende for din virksomhed. 

 

Udbud og efterspørgsel

Hvorfor er det vigtigt med en god hjemmeside i dag? I takt med at flere og flere forbrugere befinder sig online og benytter sig af internettet, er det vigtigt for virksomheder at være tilstede på den digitale platform.
 

Det er vigtigt med en synlig og opdateret hjemmeside, da du derigennem har mulighed for at promovere din virksomhed på en unik og iøjnefaldende måde, der samtidig afspejler dine værdier. Med en hjemmeside har du mulighed for at overbevise kunder og skabe troværdighed omkring dit brand og dine produkter.

 

Princippet med en hjemmeside er at give kunder og andre interessenter mulighed for at finde informationer og brugbare oplysninger om din virksomhed. Det giver også mulighed for udfoldelse af det visuelle i form af både billeder og grafikker, som ikke giver den samme effekt på tryk. Med den rigtige hjemmeside med det rette indhold sikrer du, at din virksomhed bliver synlig de rigtige steder for potentielle kunder. Kunderne kigger på din hjemmeside, for at vurdere din virksomhed, så det er vigtigt, at den er velfungerende. Den stigende konkurrence på det online marked, har gjort det altafgørende at skille sig ud, hvis du vil klare dig bedre end dine konkurrenter.


For at få mest ud af fordelene ved at have en hjemmeside kræver det, at virksomheden investerer i oprettelsen og løbende i ressourcer til vedligeholdelse af hjemmesiden. Hvis det bliver gjort rigtigt, vil fordelene hurtigt kunne ses.
 

Fokus på kunden

Ved at optimere din hjemmeside med fokus på kunden, vil du hurtigt opleve en stigning i antallet af konverteringer. Brugervenlighed er en af de vigtigste faktorer ved en god hjemmeside.


Et par gode retningslinjer for brugervenlighed er blandt andet at have en god informationsstruktur. Det er selve opbygningen af indhold og funktionalitet, der tilsammen giver dine kunder de vigtigste informationer først. Med dit webdesign skal du derfor sikre dig, at det er nemt at danne sig et overblik over hjemmesiden. Dermed mindsker du risikoen for en høj bouncerate (afvisningsprocent), dvs. antallet af kunder, som promte hopper væk igen fra hjemmesiden i stedet for at undersøge nærmere, hvad din virksomhed kan tilbyde. 

 

Når vi snakker om brugervenlighed, skelner vi mellem UX, kaldt User Experience, og UI, User Interface.  

 

UX og UI

UX handler om brugerens oplevelse ved dit produkt. Denne oplevelse kan være mange ting: Førstegangsmødet på din hjemmeside, telefonsamtalen med virksomhedens kundeservice, besøget i butikken eller brugen af dit produkt. Altså drejer det sig om sammenspillet mellem en bruger og et produkt. 

 

Målet med et UX-venligt webdesign er at forbedre interaktionen mellem kunden og dit produkt. Det betyder, at du skal kende din målgruppes adfærd og behov for at kunne sikre, at hjemmesiden er til at forstå og fremstår imødekommende. 

 

Det leder os videre til UI, som handler om lys, farver, kontraster, grafiske elementer, billeder, skrifttyper og tekstformater - altså hvordan dit produkt opfattes af målgruppen. UI har dermed fokus på det visuelle, dvs. et velfungerende interface, indbydende og informative elementer samt farver, der fanger dit blik. Ved du eksempelvis, hvilke farver der har højest konverteringsgrad for dit produkt? 

 

Når samspillet mellem UX og UI ikke stemmer overens, begynder din hjemmeside at præstere dårligt. Dine kunder har nogle forventninger til sammenhængen i designet, der bidrager til at skabe et sammenhængende billede af indholdet på hjemmesiden.

 

Splittest af sideindhold

Med en splittest af din hjemmeside, kan du teste, hvilken version der er bedst for din omsætning, før du implementerer den endeligt.

 

Testen fungerer ved, at det samlede antal besøgende splittes op i lige store andele. Der vises forskellige versioner af din hjemmeside til hver andel - eksempelvis ser 50% den originale side og de andre 50% ser et andet alternativ. Splittesten vil fortælle, hvilken version der har ført til flest konverteringer.

 

En splittest er én af mange værktøjer til konverteringsoptimering, og det er vigtigt at have tålmodighed før implementeringen af variationerne. Den tydelige tendens vil først kunne ses over noget tid, da der vil være store udsving i begge retninger, som kan tolkes forkert. En for tidlig designændring, kan påvirke din virksomhed negativt. Med en splittest kan du teste mindre indholds- og designændringer og lære, hvad der påvirker din omsætning og dine brugere bedst.

 

Valg af CMS

Et Content Management System (CMS) er et system, der bruges til at organisere og samarbejde om at oprette dokumenter og andre informationer på en hjemmeside.

 

Det er et webprogram, hvor en eller flere brugere kan opdatere og redigere i for eksempel tekst, billeder og filer på hjemmesiden. Der findes forskellige funktioner til opdatering af hjemmesidens funktionalitet og fleksibilitet, der afhænger af din virksomheds specifikke krav og behov.


Når du skal vælge CMS, er der nogle parametre, som du skal basere dit valg ud fra. Der findes to kategorier for CMS: Open Source og Closed Source.

Open Source CMS er et software, hvor alle har adgang til programmeringskoden og dermed til kildeteksten, mens Closed Source CMS er udviklet og ejet af en kommercielt virksomhed, der har rettighederne til koden.


Valget af source og CMS afhænger derfor grundlæggende af dit behov og budget. Der findes forskellige systemer, der egner sig efter om du opererer med en webshop, en blog eller med en generel hjemmeside. For at tilpasse et CMS til et bestemt behov, er det vigtigt at have hjemmesidens størrelse og kompleksitet in mente.

 

Outsource til Outsource

Vi medbringer vores 11-års erfaring og giver din nuværende hjemmeside en grundig gennemgang, før vi præsenterer den nye online profil, som passer til dig og virksomhedens målgruppe. Vi har grafikerne til layoutet og opsætningen. Vi har fotojournalisten, der sørger for nye billeder og tekstindhold. Vi har programmøren til al kodning. Vi har det rette team bag din  hjemmeside. 

 

Du vil løbende kunne følge med i design- og kodningsfasen, og vi er fleksible ift. dit valg af CMS. Den store dag, hvor hjemmesiden går live, vil I få adgang til vores videomanualer, så I selv kan håndtere hjemmesiden let fremover. 

 

Månederne efter hjemmesiden er gået i luften, vil vi udarbejde kunde- og brugerundersøgelser, så vi kan sikre dig, at dine kunder får den optimale oplevelse på hjemmesiden. Også her vil du få en løbende rapport over, hvad tallene siger. Alt efter hvad statistikken viser, vil vi finjustere hjemmesiden og dermed ramme din målgruppe 110%. 

 

Vil du vide mere?

Udfyld kontaktformularen eller ring til vores grafiske Batman, Stig Winther, på 25 77 30 05
 

Vi kan også hjælpe jer med SEO og Google AdWords..

Kursustilmelding

Vores helte deler ud af deres superkræfter. 
Vi tilbyder løbende kurser for dig og din virksomhed. Bliv skarpere på, hvad der er relevant for jer!
 

Det er gratis, og du behøver ikke være i alliance med os for at deltage.