Følg bureauet

Skal vi hjælpe dig?

Indtast dine kontaktoplysninger, så ringer vi dig op.

Påkrævet
Påkrævet

Fokus på

KREATIV

Hos Outsource dk har vi tre afdelinger: 1) Rådgivning, 2) Online og 3) Kreativ. I den kreative afdeling finder du vores grafiske designere, programmører og fotojournalist - deraf navnet "Kreativ". Tilsammen kan de toptrimme dit markedføringsmateriale eller skræddersye den unikke IT-løsning, du har brug for. 

 

Designmanual

En designmanual er en slags håndbog og et det stykke værktøj, hvori medarbejdere og samarbejdspartnere kan finde vejledning og rådgivning, når det kommer til virksomhedens røde tråd, designline, grafiske elementer og kommunikative retningslinjer. Designmanualen sikrer, at din virksomhed fremstår med samme visuelle udtryk - uanset hvem der sidder med jeres grafiske opgaver.

 

 

Tryksager

I en mere og mere digital verden får tryksager en renæsance. I dag forgår størstedelen af al markedsføring online. På TV. På Google. På Facebook. På Instagram. På Youtube. Og det første du gør, når du åbner din mail, er at slette de 10 første spammeddelser omhandlende tilbud, som du for alt i verden ikke må gå glip af

Den perfekte løsning er at mikse din markedsføring, så du rammer din målgruppe både on- og offline. 

 

 

Fotograf

Uanset om du skal have opdateret din hjemmeside, dine annoncer eller tryksager, så har du brug for nye knivskarpe billeder, som udstråler personlighed, professionalisme og knowhow. Et billede siger mere end tusinde ord. Det er sandt, selvom det efterhånden er et nedslidt ordsprog. Der er intet, som får dit markedsføringsmateriale til at falde mere til jorden, end grumsede og lavtopløselige billeder.

 

 

PIM-system

PIM står for Product Information Management og bruges til at skabe overblik over jeres data og nedbringe time to market på jeres produkter. Med systemet ved du, hvor jeres data er, hvem der opretter og opdaterer data, og du ved, hvordan data kommer fra ét system til et andet. PIM er dermed ét centralt, troværdigt og kontrolleret sted, hvor I kan samle data om jeres produkter.

 

 

Webdesign

Den stigende konkurrence på det online marked, har gjort det altafgørende at skille sig ud, hvis du vil klare dig bedre end dine konkurrenter. Med den rigtige hjemmeside og det rette indhold giver du dine kunder og andre interessenter mulighed for at finde produkter, ydelser og andre brugbare informationer om din virksomhed. 

Læs mere her! 

 

 

Webshop

Du skal have en webshop, hvis du på nogen måde sælger noget, som andre kan få glæde af. En webshop findes i forskellige udgaver og former afhængig af, hvad formålet med webshoppen er. Fælles for alle webshops er, at du kan sælge dine produkter eller ydelser online. Det kan eksempelvis være fysiske varer som elektronik, tøj eller kaffe.

Læs videre her...

 

 

Kursustilmelding

Vores helte deler ud af deres superkræfter. 
Vi tilbyder løbende kurser for dig og din virksomhed. Bliv skarpere på, hvad der er relevant for jer!
 

Det er gratis, og du behøver ikke være i alliance med os for at deltage.